jueves, 17 de enero de 2008

CONFERÈNCIA SOBRE LA LLEI DE DEPENDÈCIES


Ahir a la tarda vaig asistir a la Capella de l'àntic hospital a una conferència sobre la Llei de Depedències, l'acte organitzat pel GIMM (Grup d'Invàlids del Maresme) va resulta força interesant.

La veritat sigui dita crec que aquesta Llei és una de les millors que s'han pogut aprobar en molt de temps. Té un punt de justícia que per a mí la fer ser especialment valuosa. A això cal afegir l'ampli suport que va rebre al Parlament Espanyol cosa que ens ha d'orgullir a tots.

No entraré en disputes polítques sobre possibles autories intelectuals, sincerament el que representa de reconeixement a les persones grans i a aquelles que pateixen algun grau de deficiència important està molt per sobre.

El que si que vull explicar és el perqué la trobo especialment justa. Em sembla que la generació que ara voreja o passa els 70 són persones que ho han passat realment malament a la vida. Són fills d'una Guerra i la seva infantesa es va desenvolupar durant la postguerra. Crec que existeixen pocs escenaris tan durs com per desenvolupar un projecte vital, la majoria d'ells i elles ho van donar tot pels fills, molts d'ells van haver de deixar enrere la seva terra, els seus majors, en definitiva les seves arrels, per treballar molt, moltíssim. En fí crec que és de justícia que tinguin totes les seves necessitats, i més, garantides.

1 comentario:

alter-ego dijo...

www.arcendo.blogspot.com/ visita esta pagina.