martes, 8 de enero de 2008

MÉS MATARO

Fullejo l'últim butlletí municipal i com de costum no puc per més que emprenyar-me. Jo crec que directament els podriem donar els diners al PSC i així ens estalviavem intermediaris. No és de rebut utilitzar els diners de tots els mataronins en un pamflet de propaganda partidista. Sincerament crec que la resta de grups hauriem de deixar d'escriure en ell i no servir de justificació a la mascarada. Sento dir-ho però quan ens hi varem oposar a la seva creació ho varem fer per la por que ens feia de donar una mica més de poder al Govern Municipal, que efectivament, ha vist com el seu domini de tot el que es diu i es mou a Mataró és encara molt més gran, en fí una llàstima de diners que segurament es poden utilitzar en coses molt més interessants per la ciutat i els ciutadans.
Però permeteu-me que en centri a més en dos aspectes del mateix butlletí. D'una banda el Pla d'Aparcaments i d'altre l'article del PSC, tots dos donen molt de suc. El Pla d'Aparcaments, que es configura com la gran eina per millorar aquest problema endèmic de la nostra ciutat, no és més que una altra mascarada, us convido a que comproveu com allà on més deficitaris som en places d'aparcament, bàsicament Cerdanyola, és on menys incideix, les places estan en estudi, és a dir, potser si o potser no, però a més van lligades a fer més vivendes al Sorrall, amb la qual cosa encara faran falta més aparcaments i densificarem un barri que ja ho està massa.
L'altra article al que us feia referència és l'escrit del PSC, lamento dir-ho així, però s'ha de tenir barra. Parlen d'inversions a rodalies, però s'obliden que ells varen manar a l'Estat pràcticament el doble d'anys que la suposada "aliança del mal" de PP i CiU, per cert també obliden que la remodelació de l'Estació de Renfe de Mataró es va fer amb un Govern del PP. Publiciten l'entrada Nord de la C-32, quan els únics responsables de que no la tinguem a dia d'avui són un alcalde socialista, Manel Mas, i un Ministre també socialista, Borrell. en fí s'ha de tenir barra. Per cert un parell de perles més, s'apropien d'una manera sectaria d'un acord de totes les forces polítiques demanant les millores de la N-II, per cert l'actual President del Consell Comarcal ja va estar a punt de fer-ho malbé fa un parell d'anys amb una altra actuació semblant en un Ple del Consell Comarcal. I per últim, algú em pot dir quants Mataronins treballen a Terrassa, Sabadell, Vilafranca o Vilanova, el tren orbital per mí es podria quedar a Granollers i seria molt més útil pels mataronins i les mataronines allargar el metro fins a la nostra ciutat, ja el tenim a tocar a Badalona i Sta. Coloma, segurament nosaltres no ens el mereixem.

No hay comentarios: