viernes, 22 de febrero de 2008

NOU ESCÀNDOL A LA VISTA?

De tots és conegut el que ha passat amb el cap de la polícia local de Mataró, jo no m'hi extendre, perqué considero que el que ha passat malgrat ser greu ha estat en l'àmbit privat. Per la qual cosa hagués preferit no entrar en el tema. Però la veritat ens ho han posat com diem en castellà "a huevo", que es nomeni instructor de l'expedient a un company de feina a Via Pública, i que aquest fos l'advocat defensor em sembla molt més greu que el fet inicial en sí.
No sé en qué estant pensat els socialistes, però una vegada sí i altre també estan demostrant que la ciutat i la seva organització els queda gran. Des de les eleccions Municipals de maig passat s'han succeit els problemes que malauradament fan que a Mataró es tingui la sensació de malgovern o desgovern.
Per cert la nova estratègia de fer pública la notícia abans que surti no vol dir més trasparència, vol dir fer-se el nen bo i això senyors no cuela. Amb quina garantia podran treballar els polícies locals? Com poden tenir seguretat jurídica els mataronins si el sr. que signa els expedients que tenen a veure amb les sancions que imposen les forces d'ordre públic local es comporta d'aquesta manera?
El problema que tenim és que d'això no s'entera la meitat de la ciutadania i això malgrat l'augment dels mitjans de comunicació local, la qual cosa posa molt en qüestió la qualitat de la democracia ilurenca. Espero a més que aquesta vegada alguns, ja saveu qui són, no facin el paper de la trista figura i que la necessitat no pugui més que la virtut.

2 comentarios:

alter-ego dijo...

Jose manuel En mi blog tienes un meme, que si quieres puedes contestar.pero,porfa contesta.

Anónimo dijo...

Wenas presi lo mejor seria acer videos donde salgan y queden reflejados las mentiras y tramos negros del psoe como el gal,los albertos, las negociaciones con la banda terrorista ETA,... ETC ESO SERIA UNA BUENA PROPUESTA Saludos Jose Manuel