miércoles, 18 de febrero de 2009

LES INFRAESTRUCTURES VIÀRIES AL MARESME

(fotografia del peatge de Vilassar extreta del Capgros Digital)

Ahir a la tarda varem tenir reunió de la Comissió de Mobilitat del Consell Comarcal del Maresme. M'atreviria a qualificar la reunió de fructifera, un cop més, i amb matissos tots els Grups Polítics presents al Consell varem arribar a un acord.

Tots hi varem enriquir la proposta que ens havia fet arribar la Secretaria de Mobilitat de la Generalitat de Catalunya.

La proposta del Partit Popular de que les obres que es recollien en el document tinguessin un calendari i un Pla de de Financiació va ser vista amb bons ulls per la resta de representants polítics i com a tal es presentarà com a esmena a la proposta inicial.

Interessant va ser també la plasmació d'una vella reivindicació, la gratuïtat del Peatge pels residents, recordo que ja fa uns anys això va ser aprobat per l'Ajuntament de Mataró a petició de qui us parla, que a la vegada havia recollit un pronunciament també unànim del Consell Comarcal. La novetat, introduïda pel PSC, és que això es faci d'inmediat en tant en quant no entri en funcionament una variant a l'autopista, ja que de cap de les maneres es pot considerar que l'actual N-II ho sigui ni que pretengui ser-ho.

Així, doncs, la veu del territori del Maresme es tornarà a presentar forta i unida davant de les administracions superiors, esperem que el llarg recorregut iniciat al 2004 amb el pronunciament de tots els Grups Comarcals de la necessitat de la millora de les infraestructures viàries comenci a veure la llum. JA ENS TOCA.

No hay comentarios: