jueves, 15 de noviembre de 2007

ESTEM, O NO, PER FACILITAR LA VIDA A LA GENT?

Desconeixo quins han estat els motius pels quals alguns dels meus companys polítics de la ciutat van entrar en això que s'en diu política. Jo ho tinc molt clar, crec, servei als mataronins/es i defensar la meva ideologia, i a més per aquest ordre.
Us preguntareu per que faig aquesta introducció, i intentaré respondre. Alguns dels disgustos més grans que he tingut en els 4 anys i poc que fa que soc regidor del nostre Ajuntament han estat lligats a no aconseguir la complicitat necessària per fer petites millores que li facin la vida més fàcil als nostres conciutadans, també haig de dir que quan ho he aconseguit m'he sentit molt feliç. Doncs bé, el passat Ple d'aquest mes vaig presentar una proposta amb l'intenció de que sempre que es facin obres s'intenti aminorar les molèsties als veïns. Venia al cas perque havia pogut comprovar "in situ" com ho estaven passant les persones que viuen a la zona de l'Avinguda del Perú més propera a l'Avinguda d'Amèrica, com en concret al C/ Equador unes persones han tingut durant tot el pont de Tots Sants una petita pala excavadora plantificada devant de la porta de casa seva, per cert m'ha comentat un amic que en sap que aquest vehicle-eina hauria d'estar en un recimpte tancat, i a més a més sortir de casa seva era poc menys que un esport de risc, ja que tot era tancat.
De la mateixa manera demanava que alguns carrers adjacents al Perú fossin reasfaltats ja que l'estat del ferm del carrer és deplorable, sense arribar als socavons de Bellvitge, però amb algun sot important, d'aquesta manera ens estalviaven que d'aquí un temps relativament curt, els veïns tinguessin altre cop el carrer tallat.
Doncs, vet aquí que la resposta del Tripartit mataroní va ser que no a totes dues propostes, una perque segons ens van contestar ja es té en compte i l'altre perque ara no toca.
Sincerament us haig de dir que no HO ENTENC i que cada dia em molesten més algunes coses que no esfan sencillament perque no les pensa un membre del Tripartit.
Jo com us deia em vaig ficar en aquest embolic de la política principalment amb l'ànim de millorar la vida dels meus conciutadans.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Solo hay que ver el mal estado de la riera,de los camiones hormigonera que pasan por el carrer Nou.Hace cuatro dias que la inagurarón y dá pena de verla.Pero no eso si nó como trompiezan los vianantes por culpa del mal estado de la riera.
Martín

Anónimo dijo...

La teva voluntat de millorar la vida dels altres t'honora. N'hi ha d'altres que estan en política per servir-se ells mateixos i la seva butxaca. Vols posar algun exemple del govern municipal?

Marc Arza dijo...

Jose Manuel,

A l'Olla de Grills s'ha obert un debat interessant: o PSOE=PP o CAT=PSOE.

http://olladegrills.wordpress.com/2007/11/18/o-psoepp-o-catpsoe/

T'hi apuntes?

Marc Arza
www.catalunyafastforward.blogspot.com

José Manuel dijo...

Disculpeu-me els tres que no us hagi contestat, però aquest mes és un dels més liats per mí.
Anònim jo crec que els noms els savem tots, de tota manera jo em referia més a l'actitud del govern, que trobo massa rígid hi ha coses que semblant de tota lògica acaven sent totalment il.lògiques i el que ha de ser normal en qualsevol activitat a la Casa Gran no ho és.
Marc quan pugui entraré, ara bé haig de dir que a mí el debat identitari em sembla una cortina de fum per enmascarar altres problemes més seriosos d'ineficàcia, de mala gestió i d'incapacitat per portar una comunitat sigui aquesta del tipus que sigui.
Una salutació als tres.

alter-ego dijo...

com ja veus aixó no canvia res.Els mateixos del gover anterior.Luego los que dejan la politica activa se van colocando aguas de matró,tecnocampus....y algunas vacantes reservadas.¿o,no?