miércoles, 9 de septiembre de 2009

REFERENDUM A ARENYS DE MUNT

Aquest matí he passat una estona a Arenys de Munt acompanyant el meu President Comarcal, el Diego Sánchez. Li feien una petita entrevista juntament amb l'Alcalde del poble, el sr. Carles Mora, sobre el tema del Referendum per la independència que s'ha emès a tele5.
Entrant al poble per arribar fins l'Ajuntament hem circulat per la riera d'Arenys, l'entrevista els han fet crec que a la Plaça de Catalunya, i mentre observava amb atenció l'entrevista algunes reflexions m'anaven sorgint: No li valdria més a aquest senyor dedicar-se a convèncer als seus conciutadans de les bondats de millorar la via més important del poble que està en un estat lamentable i pràcticament intransitable pels cotxes? No seria més interesant dedicar els esforços municipals i dels partits pro-referendum a millorar l'escola que hi ha en aquesta Plaça? M'agradaria conèixer el nombre d'aturats que hi ha en aquesta bonica població maresmenca, o també el nombre de persones depenents que rep cap tipus d'ajut de l'administració.
Sincerament soc dels que penso que la majoria d'opinions són defensables políticament amb educació i respecte pels demés, ara bé caure en l'esperpent, en l'absurditat, malbaratar esforços i diners en uns temps tan difícils com els que estem visquent en aquests moments, hauria d'ésser durament castigat pels ciutadans.
No sé exactament quin interès pot tenir el sr. Mora en convocar aquest referendum en aquests moments, encara que m'inclino per pensar que és una fugida en endavant davant els problemes greus que estan patint els nostres Ajuntaments i una manca de capacitat per tal de fer-los front, però el que crec que no és defensable és generar unes tensions que segur que a la majoria dels Arenyencs no els preocupen o no tene com a prioritats.
Desprès vindran les derivades del problema, i algú més independentista voldrà més enllà, i ens trobem amb mocions com la del Ple de Mataró de dijous passat que demanava enviar observadors de l'Ajuntament al referendum, s'ha de ser...

No hay comentarios: