miércoles, 19 de marzo de 2008

PLE DEL CONSELL COMARCAL

Ahir a la tarda teniem Ple al Consell Comarcal. La veritat és que el Consell és una Institució que dòna poc marge a la "refriega" política amb un munt de temes que s'aproven per unanimitat i sense discusió perque no la tenen, els diners que ens arriben són finalistes i van a parar directament a satisfer necessitats dels Ajuntaments.
Ara bé, ahir van sortir 3 temes en els que nos ens varen poder sumar a l'acord. Hi ha coses que no es poden deixar passar i algun d'ells són estèticament impresentables.
-Ens varem abstenir en el Pla de Joventut per 2008, no ens semblà de rebut que per una població de 135.000 joves a la nostra Comarca dediquem 100.000 euros. es a dir menys d'un euro per jove. Ens va sembla que hi havia molt de voluntarisme però poques possibilitats de realitzar polítiques de veritat en favor del joves de la comarca.
-Varem votar favorablement als ajuts de les Beques de menjador, però vaig denuciar que els criteris que es segueixen, nenes en edat escolar que no estan escolaritzades, famílies que no estan empadronades quan aquí s'empadrona fins i tot per internet, nens maltractats, etc. han d'ésser ajudats però les famílies sobretot en alguns casos no es mereixen aquest premi si no més aviat la reprobació i l'actuació de la justícia. NO ES POT TOLERAR a la nostra societat la discriminació de les nenes, em sembla que amb aquests temes no s'hi pot jugar.
-Per últim varem votar en contra d'un Conveni amb la Fundació Campalans, o el que és el mateix la fundació del PSC formada per Iceta, Chacon, Isidre Molas... i per l'executiva del PSC que és qui nomena els membres del Patronat. No ens va semblar de rebut, tot i que era un conveni de pràctiques, que es fes aquest conveni, més aviat ens va semblar estèticament molt lleig. El que no entenc és la defensa aferrissada de CiU a aquest conveni, ¡el que s'ha de fer per guanyar-se les garrofes¡¡¡¡¡ de tota manera m'haguera agradat saver que hagueren votat els nacionalistes fa uns mesos quan eren a l'oposició com nosaltres, segur que hagueren posat el crit al cel.

No hay comentarios: