jueves, 25 de octubre de 2007

PUES ESO.

QUASI EL 40% SE SENT ESPANYOL
Menys del 20% dels catalans vol la independència

Un 18,5% vol un Estat independentEl darrer baròmetre del mes d'octubre del Centre d'Estudis d'Opinió assegura que el 34,2% dels catalans creu que Catalunya hauria de ser un Estat federal dins d'Espanya, mentre que el 35% opten per seguir sent una comunitat autònoma i un 18,5% un Estat independent. El sondeig també indica que el 39,5% dels catalans se senten tant espanyols com catalans, mentre que el 29,5% se senten més catalans que espanyols i el 18,5% només catalans. D'altra banda, un 3,9% se sent només espanyol i el 4,5% es senten més espanyols que catalans.
(Notícia extreta de www.e-noticies.com)
Doncs, res més a dir, ara el que cal és que les institucions catalanes ho siguin de tots els catalans i reflecteixin la realitat de la majoria de catalans.

1 comentario:

alter-ego dijo...

Para mí me preocupa otras temas más importantes que "ESO" por ejemplo el paro,la vivienda,las hiporecas(prestamos)y que no se llega a fin de mes,que no ahorramos nada.¿por que ese empeño de ser o no ser de una lengua u otra?No tiene sentido,tenemos que estar unidos y ahora más que nunca.