miércoles, 17 de octubre de 2007

FINS DALT DE TOT¡¡¡¡¡


Acabo d'arribar a la feina, Mataró-Sant Boi 2hs. i 30 min. és a dir, per fer més o menys 45 kms. he viatjat a la estratosfèrica velocitat de 9 km/h, a més d'haver pagat el peatge de l'autopista del Maresme. Sincerament estic fins als... La sortida de Mataró Oest taponada, per quan la nova entrada al Mata-Rocafonda? això també és culpa de Madrid o del PP?


Només sortir del peatge embús a la mateixa autopista, per què he pagat a La Caixa un peatge que no m'ha servit de res? això també és culpa dels nacionalistes espanyols? nova ser un ministre català i socialista, un tal Borrell qui va allargar la concessió d'un peatge que ja hauria d'estar fora? pel camí cartells de: AMB PLUJA, MODEREU LA VELOCITAT. estan de conya¡¡


I jo que en pensava que nomès hi havia "atascos" de trànsit a Madrid per culpa de les obres d'en Gallardón.


A la ràdio, canviant de freqüència anava sentint a RAC-1 en Manuel Cuyàs que parlava de la Renfe, tres quarts del mateix. A sobre un conseller roig, verd, lila i no sé quants colors més parlava de disminuir la velocitat a 80 km/h. a l'àrea metropolitana. Com diem en castellà "Mi reino" per poder fer el meu trajecte a la meitat cada dia.


De tota manera com a bon cristià no perdo la fe en que algun dia tindrem un transport públic com cal i desprès de 20 anys de menjar-me la caravana cada dia podré anar a la feina en tren llegint el diari comodament.


Que tingueu un bon dia.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Pero lo bueno es que apartir del 1 de noviembre nos recuerda el Sr. Sura de no superar la velocidad de 80 Km.en todo el radio de Barcelona.De lo contrario seremos sancionados,suponemos que son para la recaudación de las arcas de la Generalitat.+peaje+radres y etc.etc.
Saura con las multas,Carod con los rotulos y montilla más impuestos y la retaguardia (CIU) el 3%.
Molt bé,no?
Martin Almirón