viernes, 8 de febrero de 2008

PLE DE FEBRER




Un altre Ple fins a les tantes i avui tot el dia mig endormiscat, sort que els meus companys de feina són comprensius i em soporten amb una paciència infinita. Encara que també us haig de dir que vaig sortir un cop més amb algunes satisfaccions personals.

La primera és constatar una vegada sí i una altra també que els Populars tenim, sense menystenir a ningú, al polític mataroní més brillant, jo personalment crec que en Joan López ja ho era i hem continuat la mateixa línia. Crec que la seva argumentació en el tema de Can Fabregas va ser de les que fan ennoblir la política. Va deixar palès, ben claret per cert, que és el que pensem sobre el tema, i és que per sobre de la legítima aspiració de desgastar al Govern Municipal pròpia de qualsevol partit d ‘oposició hi ha els interessos de tots els mataronins, i això és el que realment ens mou. Crec que hem optat pel camí correcte, és cert que hi ha coses en el tema que són absolutament impresentables i cal exigir el seu aclariment i tota la transparència, però a la vegada cal no posar en perill el futur de la Ciutat.

L’altre, perdoneu que em tiri flors, és més personal, des de fa 3 anys venia lluitant per que durant la temporada de bany s’oferi’s un servei de biblioteca a la platja, al igual que es fa a d’altres municipis costaners. Ha costat però finalment ho hem aconseguit, crec que és una bona notícia per tots en molts aspectes, i nomès ha de ser un pas més en augmentar aquests serveis per fer més atractives les nostres platges. Dono les gràcies a l’Alícia Romero per tenir el detall de reconèixer que havia estat una iniciativa impulsada pel Grup Popular.



Finalment em va agradar veure reflectit el Projecte que varem presentar per la reforma de la Plaça de Cuba durant la passada campanya de les municipals, pràcticament calcat, el projecte de l’emblemàtica Plaça de Cuba entre els que s’hi oposen a la proposta del Tripartit. Alguna cosa no varem fer malament, o millor dit ens van poder equivocar en algunes coses però el que és un fet és que el temps ens va donant la raó, primer el canvi de postura de l’Alcalde sobre el Projecte del Port i ara el tema de la Plaça de Cuba. Una altra satisfacció.

1 comentario:

alter-ego dijo...

LE HAGO SABER QUE TIENE UD.PENDIENTE POR RECOGER UN PREMIO EN MI BLOG.GRACIAS CAMPEON