martes, 18 de diciembre de 2007

ARA JA HAN PASSAT UNS DIES...

Tal com deia a l'anterior post, preferia no parlar-ne de l'assumpte de la Moció de condemna de l'atemptat de Capbreton fins que no passessin uns dies. Estava molt calent i la prudèncie m'auto-exigia deixar passar el temps.
Conec a algunes persones que formen part de la CUP, no crec ni que siguin dimonis, ni terroristes ni res per l'estil, però precisament per això, no entenc que en fan en un partit com aquest.
No és nomès el fet de la moció alternativa, és tota una trajectòria, algú s'imagina que haguerà passat si el 13 de Març de 2004 quan membres d'aquest partit entre d'altres van assaltar la seu del PP de Mataró si en aquell moment hi haguès hagut algú dintre de la seu i es produeix un enfrontament, algú creu que un partit normal demanaria que a l'anada a ofici no hi hagi un servei de les forces d'ordre públic tal com varen demanar al Ple fa poc. Algú es va adonar del que va dir el seu portanveu parlant del tancament del repetidor a Alacant, segons les seves paraules "havia estat l'atac més gran contra Catalunya en els últims anys" doncs bé jo discrepo, per mí l'atac més gran contra Catalunya l'han protagonitzat aquells a qui el va manifestar que no s'ha de derrotar amb la masacre d'Hipercor i l'atemptat a la caserna de la Guardia Cívil a Vic, vull creure que nomès va ser un oblit, però amb les expressions que havia utilitzat minuts abans ho poso en dubte.
Jo no soc el més adequat per parlar sobre si una formació ha de ser legalitzada o il.legalitzada, és més afirmo que totes les idees són defensables i que les idees no poden ser il.legalitzades, ara bé sempre que no incumpleixin les normes més elementals. Per exemple trobo el més normal del món que s'actui contra partits racistes o que propugnen o defensen el genocidi, o aquells que defensin l'ús de la violència. Ara bé també m'agradaria que això tothom ho tinguès clar de la mateixa manera que afirmo que m'agradaria que a les persones a que em referia al començament d'aquest escrit s'adonesin on i amb qui comparteixen idees i que es donessin una volta virtual pels continguts d'alguns blogs personals de gent de la nostra ciutat que et deixan molt a les clares el lligam i l'admiració d'alguns dels seus companys per terroristes convictes i confesos.
Per acabar em faig un propòsit a mí mateix, no tornar a parlar de qui n0 s'ho mereix.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Según parece tu compañero Mojedano no piensa lo mismo que tu....

Te lo dice un ex-votante del PP

José Manuel dijo...

Hola espero que vuelvas a ser otra vez votante del PP, mi compañero Mojedano hizo una brillante defensa de nuestras postura en el Pleno y eso creo que es lo que vale. Quizás en este tema yo tenga más razones personales, familiares e ideológicas para ser más contundente pero te puedo asegurar que todos los miembros del PP en Mataró lo tenemos muy pero que muy claro.
Un saludo quien quieras que seas.